Bouwmanagement

Het bouwproces is een complex proces waar met veel dingen rekening gehouden moet worden. BBAW kan ingeschakeld worden om het bouwmanagement van een project op zich te nemen. BBAW zorgt ervoor dat een bouwproject wordt gerealiseerd binnen de afgesproken tijd, binnen het beschikbare budget en volgens de juiste procedures.

Bouwkundig advies

Een van de onderdelen van het bouwmanagement is het maken van de juiste keuzes. Deze keuzes moeten goed onderbouwd zijn, bouwkundig te realiseren en binnen het budget passen. BBAW kan begrotingen en calculaties maken, voert bouwkundige keuringen uit en kan constructieberekeningen maken. Dit alles om de juiste keuzes te maken.

Bouwkundig ontwerp

Bouwkundige tekeningen zorgen ervoor dat wij kunnen werken aan de best mogelijke oplossingen in plaats van standaard oplossingen. Dankzij de nieuwste software kunnen wij technische en functionele problemen opsporen voordat met de bouw is begonnen.

Projectmanagement

Het projectmanagement is tijdens het bouwmanagement een van de belangrijkste taken om binnen de afgesproken tijd, budget en afspraken te blijven. Bij BBAW vinden wij regelmatige en volledige rapportage belangrijk, dit doen wij door korte communicatie lijnen.

Vergunningen

BBAW onderzoekt welke vergunningen nodig zijn bij de bouw en van welke subsidies gebruik gemaakt kan worden. Naast onderzoek kan BBAW deze subsidies en vergunningen (zoals de omgevingsvergunning) ook aanvragen.

CONTACT

BBAW Bouwmanagement
Oosteind 14, 9331 AH Norg

Postadres
Postbus 12, 9330 AA Norg

T: 0592 – 61 46 73
E: info@bbaw.nl

kvk: 71622144 | btw: 8587.87.301.B01

Algemene voorwaarden BBAW Bouwmanagement DNR-2011