Sponsoring

BBAW heeft een grote binding met Norg. Een groot aantal evenementen is afhankelijk van sponsors. Wegens de binding met de regio sponsort BBAW een tal van evenementen.

Sportevenementen bieden deelnemers een podium, liefhebbers vermaak, vrijwilligers een unieke ervaring en sponsoren en politici een gelegenheid om hun betrokkenheid bij de regio en sport te tonen.

Cross Triatlon. Run Forrest Run 2019

De RUNFORESTRUN Hondsrug is een trail welke georganiseerd wordt op de Drentse Hondsrug. Dit werelderfgoed gebied is markant door zijn glooiingen, historie en afwisselende en unieke natuur.De route is bijna volledig onverhard, op een tweetal N34 passage stukken na. Deze trail bestaat uit smalle paden, ruiterpaden, brede wandelpaden, zand, heide, loof- en naaldbos, open vlaktes, een aantal heuveltjes en glooiend landschap. Het was een prachtig evenement de 3e editie van de cross triathlon "Run Forest Run" aan het Gasselterveld.

Team BBAW kijkt uit naar volgend jaar!

Achtste editie Slag om Norg

Bas Wortelboer gaf namens BBAW het startsein voor de achtste editie van de Slag om Norg. BBAW is al acht jaar trouwe sponsor van dit evenement. De Slag om Norg is een wielerwedstrijd die sinds 2012 wordt verreden in de omgeving van Norg, Drenthe, Nederland. Het parkoers over 200 kilometer loopt voor een groot gedeelte over onverharde wegen, dit naar voorbeeld van de Italiaanse koers Strade Bianche.

Veldslag om Norg

Team BBAW was afgelopen zaterdag 7 september volop in actie bij de 5e editie van de Veldslag om Norg. Een mountainbiketocht van 80 of 100 km stond op het programma, met het mooiste en zwaarste wat Norg en omstreken te bieden heeft.

Het hele team van BBAW heeft de finish gehaald. Wederom een goede teamprestatie!

CONTACT

BBAW Bouwmanagement
Oosteind 14, 9331 AH Norg

Postadres
Postbus 12, 9330 AA Norg

T: 0592 – 61 46 73
E: info@bbaw.nl

kvk: 71622144 | btw: 8587.87.301.B01

Algemene voorwaarden BBAW Bouwmanagement DNR-2011