icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
BBAW

Vastgoedbeheer

BBAW is gespecialiseerd in vastgoedbeheer: het bouwkundig-, technisch- en facilitair beheer van vastgoed en herontwikkeling van (leegstaand) vastgoed.

Bouwkundig- en technisch beheer

Het bouwkundig of technisch vastgoedbeheer heeft betrekking op het waarborgen van de bouwkundige staat van een gebouw. Een onderdeel hiervan is het opstellen van een meerjarenplan voor het onderhoud.

Facilitair beheer

Naast bouwkundig vastgoedbeheer kunnen wij ook het facilitair beheer van uw vastgoed regelen. Zo kunnen wij ondersteunen met het regelen van schoonmaak, sleutelbeheer of brandveiligheid of het regelen van klein onderhoud.

Bescherming en Herontwikkeling

Ook het regelen van bescherming of herontwikkeling van vaak leegstaand vastgoed kunnen wij voor u doen. Leegstaand vastgoed kan vaak duurder zijn dan u denkt en periodiek onderhoud kan uw vastgoed kan de waarde op peil houden zodat het interessant blijft voor mogelijke geïnteresseerden.

Onafhankelijk vastgoedbeheer

Voor iedere opdrachtgever kunnen wij een op maat gemaakt dienstverleningspakket verzorgen. Wij hebben geen binding met onderhoudspartijen, makelaars, verzekeraars e.d. waardoor wij de meest geschikte partijen kunnen inschakelen. U wordt bij BBAW niet van het kastje naar de muur gestuurd, want onze communicatielijnen zijn kort en duidelijk.

Onderhoudsbegroting

BBAW kan voor u, of het nu gaat om een woning, appartement, winkel, kantoor of bedrijfsruimte, een meerjaren begroting opstellen. Hierin worden de te verwachten kosten voor de komende jaren opgenomen.