Vastgoedbeheer

BBAW is gespecialiseerd in vastgoedbeheer: het bouwkundig-, technisch- en facilitair beheer van vastgoed en herontwikkeling van (leegstaand) vastgoed.

Bouwkundig- en technisch beheer

Het bouwkundig of technisch vastgoedbeheer heeft betrekking op het waarborgen van de bouwkundige staat van een gebouw. Een onderdeel hiervan is het opstellen van een meerjarenplan voor het onderhoud.

Facilitair beheer

Naast bouwkundig vastgoedbeheer kunnen wij ook het facilitair beheer van uw vastgoed regelen. Zo kunnen wij ondersteunen met het regelen van schoonmaak, sleutelbeheer, brandveiligheid en het regelen van klein onderhoud.

Bescherming en herontwikkeling

Ook bij het regelen van bescherming of herontwikkeling van leegstaand vastgoed helpen wij u graag. Leegstaand vastgoed kan vaak duurder zijn dan u denkt. Periodiek onderhoud kan de waarde van uw vastgoed op peil houden zodat het interessant blijft voor mogelijke geïnteresseerden.

Onafhankelijk vastgoedbeheer

Voor iedere opdrachtgever kunnen wij een op maat gemaakt dienstverleningspakket verzorgen. Wij hebben geen binding met onderhoudspartijen, makelaars en verzekeraars waardoor wij de meest geschikte partijen kunnen inschakelen. Hierdoor houdt BBAW de communicatielijnen kort en duidelijk.

Onderhoudsbegroting

BBAW kan voor u, of het nu gaat om een woning, appartement, winkel, kantoor of bedrijfsruimte, een meerjarenbegroting opstellen. Hierin worden de te verwachten kosten voor de komende jaren opgenomen.

CONTACT

BBAW Bouwmanagement
Oosteind 14, 9331 AH Norg

Postadres
Postbus 12, 9330 AA Norg

T: 0592 – 61 46 73
E: info@bbaw.nl

kvk: 71622144 | btw: 8587.87.301.B01

Algemene voorwaarden BBAW Bouwmanagement DNR-2011